Musi blogja

.

HTML


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

Google

Google

A fitt kinézet paradoxa

2016.12.09. 13:31 | musi |

A jó kinézetű, fitt, izmos emberek közül kétféle létezik. Az egyik, aki nagyon nehezen tud lefogyni és/vagy izmot felszedni, a másik típus pedig aki BÁRMILYEN szarul táplálkozik, BÁRMILYEN szarul edz, akkor is iszonyatosan jól fog kinézni.

Paradox módon az emberek 99%-a az elsőbe tartozik, VISZONT a fitten, izmosan kinéző emberek túlnyomó többsége az utóbbiba tartozik.

Miért van ez?

Azért, mert az első típusú embernek nagyon keményen kell dolgoznia, és nagyon-nagyon sokat tanulnia a táplálkozásról és edzésről. Ezért ezeknek az embereknek a nagy része hamar feladja, mivel az elején nem lát annyira gyors eredményeket.

Ellenben azok az emberek, akiknek nagyon jó a genetikájuk, már nagyon gyors és látványos eredményeket látnak rögtön az elején is, még akkor is, ha totál szarul táplálkoznak, és totál szarul edzenek. Nekik tényleg sokkal kevesebb energia a jó kinézetet elérni, ezért "maradnak bent".

Ennél fogva ezek a jó genetikájú emberek soha nem fognak olyan szinten érteni a táplálkozáshoz és/vagy edzéshez. Hiszen tényleg BÁRMIT csinálnak, így is úgy is fejlődnek. Ezért belőlük lesznek a "nagy megmondók". Ők azok, akik állítják, hogy hús nélkül is lehet jól kinézni. Ők azok, akik állítják, hogy nem kell konditerembe járni, elég fekvőtámaszt nyomnod otthon. Ők azok, akik állítják, hogy nem fontos a táplálkozás, nem kell táplálékkiegészítőket szedned. Ők azok, akik azt mondják, hogy úszástól/crossfittől, egyéb hülyeségektől is izmosodhatsz.

Nyilvánvaló, hogy az emberek 99%-a nem tud bármilyen hülyeségtől és szar táplálkozástól jobban kinézni, de mivel nekik - a jó genetikájú embereknek - működött, ezért hihetetlen magabiztossággal állítják ezeket.

Az elmúlt 15 évben számtalan iszonyatosan jó kinézetű emberrel találkoztam edzőtermekben, egyéb helyeken, akik iszonyatosan nem tudtak semmit sem a táplálkozásról, sem a rendes edzésről.  ("mi az a szénhidrát?").

Gondold meg, hogy biztosan hiteles helyről kapod-e az infót.