Musi blogja

.

HTML


My blog is worth $1,129.08.
How much is your blog worth?

Google

Google

Ki kell, hogy ábrándítsalak: NEM menő, hogy korán kelsz!

2016.06.10. 12:35 | musi | komment

Hadd írjam le mi böki a csőröm.

Valami agyrém, hogy emberek halál komolyan erre verik magukat, hogy ők "korán" kelnek.

Természetesen ezek nem kimondott dolgok, soha nem hallod senkitől, hogy "én büszke vagyok rá, hogy korán kelek, téged meg degradálni próbállak, csak hogy többnek érezzem magam". Ez nyilvánvalóan passzív-agresszív formában jelenik meg: utalgatások, "viccelődések".

Eleve a "korán" az egy relatív fogalom, mert van aki éjjel 3-kor vagy reggel 6-kor fekszik le aludni, tehát már eleve egy nem létező dologra vered magad, ezzel remélem tisztában vagy.

Az, hogy az ember alszik, és csodák-csodája, reggel felkel, egy totál természetes biológiai folyamat, csak úgy mint a fingás. A bolygón rajtad kívül másik 7 milliárd ember is ezt csinálja.

És nem, az nem teljesítmény, hogy te "korán" kelsz, bármennyire is teljesítményként szeretnéd ezt elkönyvelni. Elárulom, senkit nem érdekel, hogy mikor kelsz. Nincs korán kelőknek díj, mint ahogy a korán fingóknak sincs.

Röhögnöm kell kínomban, ha arra gondolok, hogy komolyan erre vered magad, hogy te "korán" kelsz. Mintha arra verném magam, hogy én hamarabb szarok, mint te.

Még akkor sem lennék lenyűgözve, ha Guiness rekordot állítanál, hogy hány napig nem alszol.

Az pedig, barátom, hogy te este 11-kor lefekszel, aztán reggel 6-kor felkelsz, na ez aztán a "nulla teljesítmény" etalonja! Ugyanis ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy ebben az időszakban 7 órát alszol, ennél normálisabb és unalmasabb dolog alig van!

süti beállítások módosítása